Overview
Universitätsbibliothek HeidelbergUniversitätsbibliothek Heidelberg
Metadaten

Pressius, Paul
Vocabularium Trilingvae: Pro usu Scholarum — Pragae, 1716 [VD18 13563041]

DOI Page / Citation link:
https://doi.org/10.11588/diglit.31563#0055
Overview
Facsimile
0.5
1 cm
facsimile
Scroll
OCR fulltext
Rwet
Rozynky
Rzecke w/n<»
Lubcby
Lalkän

IVlrcis
Uvg°2^>ÍLND
UvL jZLŮD
dubebL s.r,^>.
Lalanß-rf.!.
^wyAcialLn.r.p. Mandly
kicus 5,4.
8lIlc^oL s.I.p.
Lacliarum n.r
^lelsrunstiuis
Ikusn.z.
f.I.
k^Iel n.z.

In (7u1iris,
VnAuenrum v.2. Mast
Pipern z. Pcpr
Lrucusm.2. ^saffran
(.'Lr)'c>pkiIIumo.r. ^rebjcek
Änribern.^. Zazrvor
LencisnLf. i. ^orec
Acorum n.r. prustkworec
2eäoaria5.i. Cycrvär
k?inLMomumn.2. Skořice
Kux muicars, lvliryüica

F,k
G' Jans Chleb
Cukr
Lukrkand^t
Badrdko
Mirra
Med
I-LÄiLlnia N.2.P. Mstcn^
daseus m.2. Scyr
Maleus Parmensis parmazán
Limera f. i. ^metanice
Háolus m.2, ^klaldrjk
Lurjrumn,-. Mäst»
0z


i Salbe
r Pfeffer
r Saffian
s Naaelein
r Ingber
r Entzian
r CalmnS
r Aktiver
r Z-mmekrindc
Mustkärorvä Lulka/
(Muscamust
Muscarl'lumen
EroßRosingm
i Rosinckcn
i Kubebcn
r Galgan
i Mandlkorn.
i Fetze (Brod
St Ioannes-
r Zucker
r Zuckerkands
r Weyhranch
r Myrrhen
s Honig
Milchspeiß
rKäß
rParmasankaß
i Schmetten
s Käß-ein
i Butter
l-SL»
 
Annotationen